Site Haritası
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam12
Toplam Ziyaret113943
Hava Durumu

Anasayfa


     su yumuşatma sistemleri

   
Ürün Özellikleri
evsel ve endüstriyel sular kullanım özelliklerine göre özel reçineler yardımıyla yumuşatılabilir.Sudaki sertlik basit olarak kireç olarak bilinir.
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Antalya bölgesinde şehir şebekelerinden ve kuyulardan gelen sular genel olarak yüksek sertlikteki sulardır. Bu nedenle sular kullanım yerlerine göre çok kısa sürelerde tesisatda ve cihazlarda kireç birikimlerine neden olmakta,enerji kayıplarına sebep olmaktadır.Daha sonrasında masraflı temizlik işlemleri veya cihazların arızalanmasına sebep olmaktadır.

Eger kireç nedeniyle sorun yaşıyorsak,yapmamız gereken çok basitdir. su sistemimize su yumuşatma cihazı taktırtmaktır.

su yumuşatma cihazları içerisindeki reçinenin sudaki kireçi tutması ve yerine sodyum iyonu vermesi prensibine dayalı olarak yapılır.

 

su yumuşatma cihazlarında sürekli yumuşatma işlemini sağlayabilmek için gerekli olan diğer bir unsurda kaya tuzu kullanımıdır.Reçine zamanla bünyesinde tutduğu sertlik minerallerini tuzlu su yıkaması ile salmakta ve yenilenmektedir.

Eğer tuz tankında tuz bitmiş ise yıkama yaparken ,reçinedeki birikmiş sertlik minerallerini sökemez ve daha sonra sistemde kullandığınız suyun kirecini alamazsınız.

 
 
Ürün Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj
 
 
 
Saat
Takvim